Просування сайту власними силами

Просування сайту

Сайтобудування – якийсь варіант hand-made у виконанні новоспечених веб-майстрів, які реалізують свої амбіції на просторах мережі Інтернет і марять про золоти гори при мінімальних вкладах. Набивши руку в просуванні свого сайту, згодом можна розраховувати не тільки на отримання фінансового прибутку, але і на вигідні пропозиції від роботодавців.

Вивчивши основи ранжирування сайту пошуковими системами, можна приступати до його просуванню. Якщо Ви впевнені в своїх силах, то розглядайте наступні поради як керівництво до дії:

Перелінковка – працює за принципом діркопробивача або степлера, суть її полягає у зв’язуванні просуваються сторінок гіперпосиланнями, це можуть бути сторінки одного або декількох сайтів. Суть процедури полягає в підвищенні релевантності сторінок за запитом, доданні їм статистичного ваги.
Використання зовнішніх посилань

Обмінюючись посиланнями з іншими веб-майстрами, Ви не тільки підвищуєте індекс цитування собі і соратникам, але і переймаєте у них досвід, таким чином, це не тільки ефективний спосіб безкоштовного просування, але й унікальна можливість збільшувати свій потенціал як фахівця в галузі просування.
Розміщення статей в соціальних ресурсах

Соціальні ресурси – це місця найбільшої концентрації користувачів Інтернет, отже, є відмінною базою для просування. Статті, розміщені на форумах, Інтернет-спільнотах, які містять посилання на Ваш ресурс, можуть залучити на Ваш сайт зацікавилися Вашими матеріалами користувачів, а, крім того, принести невеликий прибуток.

Реєстрація профілю на форумі

При обговоренні тем, публікації повідомлень не варто забувати залишати посилання на сайт у підписі, по якій завжди можна зв’язатися з Вами. Відміну від попереднього методу полягає в тому, що посилання можна залишати не тільки в самій статті, але і в підписі.

Створення блогу

Метод схожий з двома попередніми. Ведення блогів дозволяє наростити посилальну вагу і індекс PR, крім того, Ви отримуєте можливість придбати необхідний трафік, розміщуючи тематичні посилання на просувний ресурс. Відмінність складає лише регулярність розміщення матеріалів.

Реєстрація в перевірених каталогах

Місце в зарекомендувашим себе каталозі – запорука успішного досягнення завдань просування, на відміну від нікому не відомих, Богом забутих безкоштовних каталогів, реєстрація в яких може мати негативний вплив на репутацію сайту. Будемо сподіватися, що розглянуті в даній статті поради допоможуть початківцям веб-майстрам орієнтуватися в просуванні сайтів не гірше фахівців. Використовуючи ці методи в комплексі або окремо, Ви, напевно, досягнете потрібного результату, проте, не варто забути про те, що комплексний підхід, в цілому, дає незаперечні переваги.

Що стосується веб-розробки то все залежить від вашої підготовки. Інколи послуга створення сайту ціна якої цілком прийнятна, набагато ефективніша ніж самостійна робота над проектом.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

"АБЫРВАЛГ!", сказал линукс после руссификации.
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Adblock
detector