Cубаренда: зняти квартиру і заробити

   Якщо в наявності вільна житлова площа або можливість не дорого орендувати її, можна займатися суборендою квартир. Особливо актуальний такий вид бізнесу в містах, де добре розвинений туризм, правда, в інших містах даний вид заробітку теж досить прибутковий.

Набагато вигідніше в даному випадку використовувати оренду на короткі терміни. Заробіток в даному випадку в рази вище ніж, коли квартира здається на тривалий термін.

Даний бізнес полягає в тому, щоб зняти на тривалий термін кілька квартир і перездавати їх на короткі терміни. На тривалий термін квартиру можна зняти за досить низькою ціною. Зате здаючи її на короткі терміни можна виручити непогані суми.

Cубаренда зняти квартиру і заробити

Розрахунок вкладень. Якого розміру грошові кошти потрібно мати, щоб почати цей бізнес? Ця сума залежить від того скільки квартир планується зняти і які на їх оренду ціни. Вважається, що в місті можна зняти квартиру приблизно в середньому за 10-15 тисяч рублів. Але витрати на зніманні квартири не закінчуються. Потрібно ще гідно обставити квартиру, придбати побутову техніку, меблі. Щоб отримати за квартиру хороші гроші необхідно, щоб вона відповідала своїй ціні. Але дані витрати обов’язково себе виправдають.

Окупність. Даний бізнес дуже швидко окупається. Все залежить від району і середніх цін. Але при напруженій роботі можна за місяць вже повернути собі витрати. Т.е приблизна окупність 100% на місяць і більше.

Через що потрібно пройти, організовуючи даний бізнес.

1. Потрібно вивчити ціни на знімання квартир, щоб вибрати не дорогий і відповідний варіант для отримання подальшої прибутку. Обов’язково квартира повинна розташовуватися в зручному місці, в центрі міста в центрі одного з міських районів.

2. Щоб організувати базу постійних клієнтів, потрібно надати їм якомога більшу кількість зручностей. Мікрохвильовка, гаряча вода, чиста білизна, праска, холодильник, телевізор, і може навіть комп’ютер і вихід в інтернет, все що можливо, щоб клієнту сподобалося, і він повернувся саме сюди ще.

3. Реклама. Для даних цілей можна використовувати всі джерела. Розклеювання оголошень на зупинках і парканах, в інтернеті, журналах і газетах. Чим більше реклами, тим більше клієнтів. Зараз найперспективнішим вважається створення сайту з пропозицією квартир на день і на годину, на ньому Ви зможете розташувати відразу фотографії та опис всіх наявних квартир, тим самим клієнт зможе спокійно вибрати підходящий варіант.

4. Завжди при здачі житла ризик псування майна різного ступеня. Тому потрібно домовлятися про штрафи та відшкодування збитків, перед тим як квартира буде здана в експлуатацію.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Написать ответ

Только лень заставит настоящего админа настpоить все pаз и навсегда.
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Adblock
detector