Манікюр гель лаком від Vanille

Извините, этот техт доступен только в “Украинский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

манікюр гель лакомОксамитовий сезон – чудова нагода освіжити образ яскравими акцентами. І жодної шкоди осіннім роботам хазяйновитих супер-вумен – короткі нігті неабияк в тренді! Манікюр гель лаком не завадить стукотіти по клавіатурі і стане доцільним додатком ділового дрес-коду. Самі плюси: міцність покриття, тривалий ефект від якісно виконаної роботи і практично жодних медичних проти показів. Зростаюча популярність манікюру гель-лаком стимулює фахівців до виявлення нових тенденцій та пошуку найкращих рішень. У салоні краси Vanille клієнткам пропонують обирати дизайн за каталогами, а також виконувати замовлення за власними ескізами будь-якої складності. Новинки можна відстежувати на сайті www.vanille.rv.ua.

Обираючи візерунки для коротеньких нігтів, дослухаємось до порад зіркових стилістів. Вертикальні смужки здатні візуально подовжити ніготь, до того ж, варіативність комбінацій оптимальна: можна обирати широкі чи вузькі смужки, що розташовані симетрично до центру нігтя, або ж займають певну його частину. Вдалим рішенням може стати вибіркове покриття геометричними елементами: ромби, квадрати чи трикутники гармоніюватимуть із візерунками на краватці вашого чоловіка.

Навіяні першими осінніми зливами, елементи із зображеннями плям і цяток стають безумовними фаворитами сезону. Прості у виконанні гель-лаком, вони додадуть образу невимушеності і грайливості. Тут стануть у нагоді традиційні осінні кольори теплої гамми – жовті, помаранчеві, золотаво-коричневі відтінки. У салоні краси Vanille представлений широкий вибір матеріалів для розпису нігтів за кольорами, текстурами та оптичними ефектами.

манікюрКороткі нігті люблять квіткові варіації: від етнічних чорнобривців до екзотичних квітів з інших країн та континентів. Стилісти, однак, радять дотримуватись оригінальних кольорів і уникати неприродних забарвлень квітів, що оселилися на ваших нігтях. Занадто крупні пелюстки здатні спотворити зображення, тому віддаємо перевагу мініатюрним зображенням. Особливу увагу варто приділити елементам: позаяк манікюр гель-лаком є кропіткою роботою, ефект того вартий.

Найбільш стриманим варіантом декорації коротких нігтів залишається френч. Втім, модні тенденції поточного року дозволяють робити кроки убік від класичних мотивів. Це може бути як обернений френч, коли виділяється лунка нігтя замість його зовнішнього краю, а також обрання для «посмішки» гель-лаку альтернативних кольорів. Крім того, «посмішка» більше не зобов’язана бути однаковою на усіх нігтях! ЇЇ ширина може варіюватись, і навіть її форма може бути альтернативною: наприклад, прямокутна і розташована асиметрично по відношенню до центру пластини. Сама «посмішка» може зміщуватись, об’єднуючи традиційний френч із місячним дизайном.

Манікюр гель лаком на коротких нігтях у якісному виконанні прикрашатиме руки кілька тижнів, а вдало обраний візерунок тішитиме око.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

beget