Автоматичні ворота

Компанія «ПОРТАЛ МАЙСТЕР» – працює на ринку з 2007 року. На даний момент ПОРТАЛ МАЙСТЕР є одним з провідних підприємств у сфері продажу і монтажу автоматичних воріт.
Продукція встановлена ​​компанією «ПОРТАЛ МАЙСТЕР» широко користується популярністю на українському ринку. Пріоритетом компанії є:
~ Поставка і монтаж якісного обладнання на об’єкти замовників;
~ Робочий персонал має багаторічний досвід роботи;
~ Розвиток і вдосконалення своєї діяльності.

Автоматичні ворота

Автоматичні ворота від ПОРТАЛ МАЙСТЕР можна замовити тут https: / /pma.kiev.ua/vezdnie-vorota/
Ми займається продажем і установкою наступних видів воріт: починаючи найпопулярнішими на сьогоднішній день секційними воротами, зсувними воротами (відкотами) воротами, закінчуючи класичними розпашними воротами, автоматичними гаражними воротами і, звичайно ж, ролетними воротами (рулонними воротами). Ми оснащуємо воротами гаражні комплекси, заміські будинки, виробничі об’єкти, логістичні термінали та інші території, пропонуємо вигідні умови співпраці та ціни від виробника. Детальніше – установка воріт.

Секційні ворота встановлюються в гаражних комплексах, а також є невід’ємним елементом конструкції спеціалізованого складського перевантажувального обладнання, яким є вантажні доки і перевантажувальні тамбури, які встановлюються на складських і логістичних терміналах. Секційні ворота встановлюються, як в промисловому, так і в приватних сектора.
Відкатні (зсувні) ворота є принципово новою конструкцією воріт подібного типу. Даний вид воріт використовуються в цілях економії площі для відкривання воріт, полотно воріт зрушується убік паралельно огорожі (паркану). Комплектуючі для відкатних (зсувних) воріт є високої якості (балки, ролики тощо), завдяки цьому ворота здатні витримати навіть саму інтенсивну експлуатацію.

Розпашні ворота це закріплені на стовпах дві стулки воріт відкриваються або всередину, або назовні. Конструкція таких воріт з часом практично не змінюється. У порівнянні з «класичними», розсувні ворота конструктивно вдосконалені, а їх зовнішній вигляд помітно змінився на краще, з кількома типами полотна «сендвіч» панелей: суцільним різних кольорів і комбінованим.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Админ не заснул, он перегружается!
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×