Покупка мобільного телефону Xiaomi Mi4c в кредит

телефон

Переглянувши характеристики на Xiaomi Mi4c , напевно багато хто виявив би бажання придбати собі такий телефон. Однак його ціна не кожному по кишені, це й не дивно всі круті телефони і коштують круто.
Є два варіанти купити телефон, або відразу за готівку, або в кредит.

Телефон в кредит сьогодні є досить поширеним явищем, але перш ніж купувати вподобану модель за гроші банку, потрібно знати про деякі важливі моменти.

Необхідно добре подумати, наскільки правильне дане рішення і чи зможете ви вносити регулярно кредитні платежі, щоб не створити проблем ні собі, ні банку, якому вони також не потрібні. Йому потрібно повернути свої гроші і належні відсотки.

Чим новіша модель, тим вища ціна

Зазвичай, коли ми щось купуємо, то ця річ стає вже на наступний день б / у і ціна її стрімко знижується з кожним наступним днем. У зв’язку з цим винятком є ​​лише нерухомість. Мобільний телефон відноситься до електронних пристроїв, які постійно оновлюються – нові моделі з’являються мало не кожен місяць.

І тут є два моменти, на які потрібно звернути увагу:

– перший – якщо раптом трапиться якась непередбачена обставина, яка перешкодить вам платити по кредиту, то продати телефон ви не зможете за тією ціною, за яку ви його купили. У кращому випадку можна буде виручити половину витрачених грошей. Так що розрахуватися з банком буде проблемно. Це може обернутися наслідками не дуже хорошими.

Адже мало хто оформляє в кредит дешевий телефон, його можна купити і так. А дорогий телефон коштує приблизно 15-20 тисяч рублів, плюс відсотки по кредиту. І якщо з незалежної від вас причини впоратися з боргом буде неможливо і почнуться прострочення, то сума буде збільшуватися в геометричній прогресії. Результати можуть бути дуже сумними;

– другий момент – в зв’язку з тим, що електроніка, особливо мобільні телефони, дешевшає практично з тією ж швидкістю, з якою з’являються нові моделі, то незабаром той гаджет, за який ви сьогодні готові не тільки платити, але і переплачувати, стане набагато доступніше за ціною. Можливо, варто зачекати? Адже скоро на ринку з’явиться нова модель, яка буде відрізнятися лише якоюсь незначною опцією, тоді як ціна на попередню, яка майже така ж, знизиться відчутно.

І тоді ви зможете придбати той телефон, який вам дуже подобається. І навіть якщо ви його купите теж в кредит, то розрахуватися з цим боргом буде набагато легше, протягом 2-3 місяців можна повністю погасити його.

Телефон не може бути запорукою

Зазвичай, якщо в кредит купується будь-яка техніка, нерухомість або автомобіль, то вони виступають в якості заставного забезпечення по кредиту. Мобільний телефон не може бути заставою. І якщо власник кредиту, на гроші якого був куплений автомобіль або будинок, квартира та інша нерухомість при неможливості платити банку буде змушений повернути кредиторам заставне майно, то у випадку з телефоном банкіри будуть справно нараховувати відсотки, пені, штрафи і всіма способами впливати на боржника, щоб той повернув гроші.

У результаті штрафних санкцій вартість телефону може вилитися в таку велику суму, що виплатити її буде вкрай складно. Причому, виплачуючи борг маленькими сумами, ви ризикуєте залишитися боржником банку надовго. А якщо не виплачувати взагалі, то матимете розмову зі службою безпеки банку, з судовими приставами та інші неприємні моменти.

Необхідність крутого телефону

У більшості випадків новий максимально функціональний мобільний телефон купується для підтримки іміджу, престижу його власника і для того, щоб похвалитися перед однокурсниками, співробітниками та ін. В рідкісних випадку він терміново потрібен саме для роботи. Найчастіше найнеобхіднішими завданнями, які належить виконувати телефону, є дзвінки, підйом свого господаря за допомогою будильника і відправка смс.

Більшістю функцій і можливостей сучасного гаджета його власники навіть користуватися не вміють. Тоді за що переплачувати такі гроші – за престиж? Ну це особиста справа кожного. Для когось престиж має дуже велике значення. Людина хоче, щоб у нього завжди було все найкраще, найновіше і саме стильне. Це зовсім непогано. Головне, щоб він міг дозволити собі це в матеріальному плані.

Висновок

У результаті можна зробити висновок, що можливість придбати найкрутіший, модний телефон, модель, що блищала на глянцевих обкладинках усіх журналів – це кредит, якщо не вистачає власних коштів. І той, хто приймає це рішення, має на нього повне право. І неважливо, яку мету він переслідує – понти, почуття престижу, бажання виділятися з натовпу, робоча необхідність користуватися всіма функціями телефону в будь-якому місці і в будь-який час та ін.

Головне – бути впевненим у тому, що з цим боргом він впорається, а телефон дійсно є тією річчю, яка йому зараз дуже потрібна. Причому впевненість повинна бути як моральна, так і матеріальна.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Пропала собака. yandex.ru не предлагать.
beget