Модне взуття сезону осінь-зима

модне взуття 2016 У світі моди, де правлять і створюють шедеври найвідоміші дизайнери і модельєри, нічого не стоїть на місці. Кожен новий  сезон дивує розкішшю нових колекцій довгоочікуваних і неповторних шедеврів для прекрасних дам, цінительок моди.

Поки світ моди дивує і вражає всіх своїми ідеями, в повсякденному житті ми потребуємо повсякденного взуття на кожен випадок. Шукаємо моделі, магазини, якісне взуття за доступними цінами. Сьогодні дуже популярний напрям спортивного взуття, ми одягаємо його навіть під плаття або пальто. Інтернет-магазин Krossovki-online.com.ua пропонує вашій увазі чоловіче, жіноче, підліткове, дитяче спортивне взуття на будь-який смак і гаманець. Якщо вам потрібні припустимо шльопанці жіночі – вам теж сюди. Великий асортимент жіночого спортивного взуття вас вразить. Відвідайте цей магазин – і ваші ніжки точно не залишаться без обновки!

Минулий рік світ моди порадував новою колекцією взуття сезону осінь зима 2015 року, де елегантність, буквально переплетена з захоплюючою простотою, об’єднується в пишність і неповторність. Нижче ви можете ознайомитися з підсумками.

Туфлі

У новому сезоні можна виділити два напрямки: переважна стриманість (класичні варіації елегантності та витонченості), і виклик суспільству (вишукана зухвалість, заснована на всецілому комфорті для власниці).

У колекціях, представлених від Anna Sui і Celine, моделі віють витонченістю і ніжністю, які характеризують прекрасну половину. У стриманих кольорах і відтінках із звуженим носком вибір лише за висотою каблука (від середнього до високого). У цьому баченні відзначився трохи Missoni, представивши фасон  імітуючим  дерево високим каблуком.

шльопанці жіночі спортивні MissoniMissoni

Однодумцем любительок оригінальності виступив Louis Vuitton, подарувавши можливість сміливим виділитися і підкреслити свою індивідуальність помітними і зухвалими моделями туфель зі стійким каблуком. Створюючи свою колекцію, Louis Vuitton з’єднав воєдино комфорт і яскравість у вигляді квадратного носка з плоским високим каблуком і яскравими застібками.

Відзначився в стилі Miu Miu, колекція заснована на істині що нове добре забуте старе. Фасон моделей натхненний модою 60-х, де ефектність, переплетена з комфортом, виражена в яскравому лакуванні, в стійкому каблуці, в масивній підошві і платформі що, безумовно, і зрадило неординарності всієї колекції.

Ботильйони

Завоювали серця тисяч модниць неповторні і витончені ботильйони і в цьому сезоні осінь-зима 2014 року, зайняли почесне місце. Багато дизайнерів віддали перевагу надихаючій жіночності і грації, що і втілили в своїх колекціях.

Лідером показів, безумовно, став високий каблук шпилька і трохи потовщений варіант каблука. З цією ідеєю постав Burberry Prorsum, надавши вишуканості ботильйонам завдяки чорній і коричневій шкірі, прикрашені шнурівкою, виглядала колекція дивовижно.

Невичерпна фантазія і особливий смак творців Dolce Gabbana виражений в моделях з ажурним тонким мереживом,що ідеально поєднується з оригінальними гудзиками або шнурівкою. Такі моделі ботильонів по праву можна назвати витвором мистецтва, яке здатне прикрасити і надати самовпевненості і неповторності.

Своє розуміння розкоші і бездоганної  краси Anna Sui продемонструвала в колекції ботильонів, які відрізняються неординарністю і неповторністю. Яскравість і масивність головна ідея підкреслена поєднанням заклепок в золоті, яскравим червоним замшем доповненим на задниках темною шкірою.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Hастоящий админ знает только об одном типе архивов - tgz.
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×