Сервісне обслуговування офісної техніки

У наш час офіс це вже давно не ті сірі канцелярські стіни, численні стопки паперів і стрекотіння друкарських машинок. Сучасний офіс це стильний дизайн, зручні меблі для співробітників і відвідувачів і, звичайно ж, різноманітна комп’ютерна техніка, яка значно спрощує роботу, створення і пошук різних документів, а також обробку і зберігання даних. Однак, будь-яка техніка, навіть найдорожча і надійна вимагає періодичної профілактики, настройки або ремонту.

Антивірусні програми необхідно постійно оновлювати, для робочих програм створюються нові вдосконалені версії, які треба інсталювати, принтери вимагають регулярного чищення та заправки – це лише маленька частина тієї роботи яку необхідно проводити постійно щоб забезпечити надійну безперебійну роботу. На великих підприємствах, де техніки багато, в штаті передбачена посада фахівця з обслуговування оргтехніки, але як же бути невеликим підприємствам, де немає такого великого навантаження і платити зарплату – зайві витрати. Але погодьтеся, шукати кожен раз майстра, коли треба щось налаштувати також не найкращий варіант, та й часу на це йде чимало.

Найкращим рішенням в таких випадках є укладення договору з компанією на постійне обслуговування і ремонт офісної техніки. Наприклад, на сайті компанії. Досвідчені майстри забезпечать найрізноманітніші види робіт, включаючи настройку програмного забезпечення, оновлення антивірусних програм, повну технічну підтримку – цілодобово і сім днів на тиждень. Зверніть увагу, в даний момент (до кінця жовтня 2016 року) діє акція, в рамках якої передбачена знижка в розмірі 30%. Високий рівень підготовки фахівців, оперативність в роботі, можливість швидкого ремонту і заміни комплектуючих, гарантія збереження всіх даних і повного відновлення у разі збою в роботі – це тільки основна частина послуг, які вам запропонують у компанії. Уклавши договір на обслуговування ви заощадите не тільки час і фінанси, а й будете спокійні за свою роботу.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Написать ответ

Админ не опаздывает - у него просто сегодня плохой трафик!
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Adblock
detector