В чому особливості віртуального веб-хостингу

З кожним роком все більшої популярності набуває virtuālais hostings, який відрізняється від звичайного тим, що при такому варіанті всі електронні сторінки майстра розташовуються на одному web-сервері. Це дає унікальну можливість виконувати підтримку не одного, а декількох сайтів одночасно, причому будучи впевненим у тому, що вони працюють на надійній платформі.

Існує кілька методик реалізації таких веб-сайтів, проте всі вони діляться на 2 великі категорії: 

1. Із загальною IP адресою (shared IP hosting). Тут доступ до сайту здійснюється по протоколу HTTP /

1.1, а сам ресурс розташовується на одному фізичному носії.

2. З окремими IP адресами для кожного сайту (dedicated IP hosting). При такому хостингу кожен електронний ресурс має свій власний ай-пі адрес, а сервер має кілька фізичних або ж віртуальних мережевих інтерфейсів.

Широкі можливості віртуального хостингу

З переваг такого хостингу слід виділити, перш за все, адекватну вартість послуг, а також високу надійність в плані захисту свого сайту від шкідливих програм і вірусів. При виборі відповідного реєстратора або ж компанії, яка надає послуги по віртуальному хостингу слід сказати про деякі кількісні обмеження, які можуть тут бути:

1. Обсяг місячного трафіку

2. Розмір дискового простору, що виділяється для реалізації web-проекту

3. Кількість FTP акаунтів, а також обсяг місця для створення власних поштових скриньок

4. Рівень технічного оснащення серверних машин, включаючи CPU і оперативну пам’ять, які впливають, в тому числі і на швидкодію сервера.

Нерідко саме на віртуальні хостинги переходять власники он-лайн магазинів, великих форумів і блогів, персональних сторінок, а також корпоративних сайтів, оскільки це надзвичайно зручно. Більш того, хороша хостинговая організація завжди забезпечить технічну підтримку в разі такої необхідності, даючи можливість реалізувати навіть особливо великі он-лайн проекти в мережі.

На закінчення варто додати, що при виборі підходящої компанії слід звернути особливу увагу на її репутацію, відгуки, спектр наданих послуг, а також рівень матеріально – технічного оснащення. При цьому віртуальний хостинг не обмежується можливістю розміщення лише web-сторінок в мережі. Тут можна перенести всі масиви інформації у віртуальний DNS носій, що підвищить безпеку електронних даних.

Джерело: BeeHosting

 

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Админ не грустный, он завис.
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×