Де і як знайти фахівців для створення якісних відеороликів?

114179465_sozdanie_video_iz_fotografiy_2

Якщо потрібно зробити якісний рекламний ролик, презентацію або будь-якої проект, пов’язаний із записом відео, то хочеться, щоб цією справою займався досвідчений фахівець. Також хочеться, щоб він міг гарантувати швидке і чітке виконання роботи, враховуючи всі вимоги замовника. Де ж його знайти? Зазирнувши на сервіс vidlancer.ru, можна без зайвого клопоту замовити відеоролик будь-якого формату.

Як працює сервіс?

<Р> Головне завдання сервісу – звести замовника з виконавцем за допомогою електронного майданчика. Завдання першого – виконати кілька простих дій:

  • створити новий проект з докладним описом відео, яке потрібно створити;
  • дочекатися пропозицій від фахівців;
  • вибрати краще, оцінивши досвід виконавця, його портфоліо і вартість послуг.
    <Р> Для зручності нові проекти створюються в тематичних категоріях, що дозволить виконавцям швидше знаходити для себе замовлення, а замовникам -. Чи не витрачати свій час на пошуки потрібного розділу для створення заявки<Р> Окремо варто сказати, що пошук виконавця – це абсолютно безкоштовна послуга, так як сервіс не бере зовсім ніякої комісії від угоди. Крім того, кожен замовник економить на тому, що всі виконавці, будучи конкурентами, пропонують самі розумні ціни за свої послуги. Це робить сервіс vidlancer.ru найвигіднішим місцем для створення відеоконтенту будь-якого формату в найстисліші терміни.

    <Р> В тому випадку, якщо виконана робота не відповідає технічному завданню або є низькоякісної, замовник на законних підставах має право відправити проект на доопрацювання або зовсім відмовитися від нього. При цьому система рейтингу виконавців безпосередньо залежить від відгуків, тому відсоток браку на сервісі вкрай малий, оскільки кожен з них намагається максимально якісно виконувати роботу.
    vidlancer.ru

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

"АБЫРВАЛГ!", сказал линукс после руссификации.
beget