Інвестиції в сонце – інвестиції в день завтрашній

Ніхто з нас не живе одним лише днем ​​сьогоднішнім – людині властиво думати про майбутнє,
піклуватися про те, що буде завтра. За одними прогнозами нас чекає глобальна енергетична криза, а за іншими – ефективним способом його подолання можуть стати поновлювані джерела енергії. Ось чому люди далекоглядні охоче роблять інвестиції в сонце, виділяють кошти на будівництво сонячних електростанцій. На відміну від нафти, вугілля або ядерного палива, енергія сонця безмежна і невичерпна, тому можна не боятися, що вона коли-небудь закінчиться. Досить її на всіх з надлишком – потрібно лише зайнятися активним впровадженням прогресивних технологій і вже років через п’ятдесят сонячна енергетика зможе практично повністю забезпечити всі наші потреби.

Інвестиції в сонце – переваги очевидні

На Україні вже працюють десятки сонячних електростанцій, а сумарна їх потужність перевалила за 800 МВт. За підтримки держави і приватних інвесторів сонячна енергетика розвивається досить активно по всьому світу – щорічно число сонячних батарей збільшується на 20 … 25 відсотків, а їх собівартість поступово знижується. Витрати ж на обслуговування сонячних установок взагалі мінімальні і абсолютно непорівнянні з вартістю утримання обладнання традиційної енергетики. До 2030 року в Україні буде діяти «зелений» тариф (Feed-in Tariff), що сприяє піднесенню сонячної енергетики – для споживачів вартість «альтернативної» електроенергії помітно знижується, а продавати її можна за досить вигідними цінами. Хорошим прикладом може служити Німеччина – тут найбільше в Європі реалізовано проектів сонячних електростанцій. Але ж ми нічим не гірші – сонячних днів в році у нас навіть більше, так що і перспективи для ефективного використання безкоштовної енергії відкриваються дуже навіть привабливі.
За рахунок хоча б часткової відмови від «брудної» і марнотратною теплової енергетики, а також економічною, але надзвичайно небезпечною атомної ми зможемо забезпечити собі енергонезалежність і вирішити безліч нагальних екологічних проблем. Сонце не тільки зігріває все живе на Землі, але і дає нам абсолютно безкоштовно необмежену кількість енергії, яку відразу ж можна використовувати. Завітайте до Рентехно – провідного спеціаліста в області сонячної енергетики, який допоможе Вам зробити вигідні інвестиції в сонце https: rentechno.ua/ – установка сонячних батарей приносить цілком реальний дохід і допомагає людству економити енергоресурси.

 

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×