Чистящий карандаш для оптики – на сайті go-pro-store.com

Екшен-камера GoPro – справжня знахідка для тих людей, хто щодня робить запаморочливі подвиги і хоче зняти їх на камеру для того, щоб поділиться з друзями і близькими, а може навіть викласти в інтернет. Великою перевагою такої камери є можливість витримувати випробування погодою, тобто зйомку можна здійснювати в будь-яких і навіть самих екстремальних умовах. Камера не боїться ні спеки, ні холоду, ні вологи – нічого. І це все при тому, що пристрій має невеликі габарити і компактні розміри, що дозволяє безперешкодно брати її всюди з собою. Камера GoPro знімає високоякісне відео з високою роздільною здатністю. Вона має досить великий кут огляду і якісно записує звук, навіть в самих гучних місцях, коли того, що говорить на камеру абсолютно не чутно.

Експлуатація камери неможливо без використання аксесуарів. Аксесуари для Екшн Камер  необхідні для того , щоб можна було захистити свій пристрій від пилу і бруду, сонця і води, а також убезпечити від падінь, пошкоджень і подряпин. Купити аксесуари можна на сайті інтернет-магазину go-pro-store.com за низькими цінами.

Одним з аксесуарів, який вам точно знадобиться в ході активного використання екшен-камери GoPro, є очищуючий олівець для оптики. В екстремальних умовах з підвищеною або зниженою температурою і при опадах існує особливо високий ризик забруднити оптику. Але це не тільки суто естетична неприємність, наприклад, пил на лінзі або навіть пісок здатні створювати дрібні подряпини при терті, наприклад, з чохлом, внаслідок чого потім можуть з’явитися проблеми з якістю фото- і відеофайлів, адже через лінзу з подряпинами зображення може виявитися спотворене або не таке як треба.

Чистящий карандаш для оптики для екшен-камери GoPro представляє собою стрижень, який має на кінці невелику пензлик. Після того як аксесуар буде застосований, пензлик ховається вниз, а сама ручка зверху накривається ковпачком.

Час від часу обов’язково потрібно проводити чистку свого гаджета, адже нехтування цим правилом в подальшому може призвести до того, що пристрій вийде з ладу і може навіть в самий невідповідний момент. Вартість такого олівця не висока, але користь від нього дійсно величезна. Тому заздалегідь подбайте про те, щоб ваша камера була чистою і виглядала як новенька.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×