Iphone 7 і Iphone 7 Plus: в чому основні відмінності?

Кожна сучасна людина хоче мати стильний і статусний гаджет. Ідеальним рішенням буде придбання Iphone 7 Plus . За твердженням виробника є достатня кількість відмінностей від Iphone 7 як зовні, так і всередині. У порівнянні з молодшою ​​моделлю дизайн ідентичний. Виділяється лише здвоєна камера. Великі габарити і вага нового пристрої цілком виправдані через дисплея в 5,5 дюйма. 

Головні відмінності старшого айфона 7 покоління

Можна сказати відразу, що базові модулі в iPhone 7 Plus практично не відрізняються від молодшої моделі з дисплеєм в 4,7 дюйма. Наприклад, процесор A10 абсолютно ідентичний, але графічне ядро ​​забезпечує більшу продуктивність в флагманської моделі . При цьому кілька параметрів необхідно виділити:

  • Здвоєна фронтальна камера з лінзою 2-кратним оптичним і 10-кратним цифровим зумом.
  • Акумулятор також вбудований, але більшої місткості.
  • Для зберігання даних передбачено в максимальній комплектації 256 ГБ і 3 Гб оперативної пам’яті.
  • Дисплей яскравіше на 25%, а колірна палітра RGB також ширше.
    Якість звуку і гарнітура аналогічна для будь-якої моделі 7-го покоління. Рівень захисту значно підвищений, що дає можливість навіть робити фото на глибині до одного метра. Якщо випадково гаджет впаде в басейн, то можна не переживати що він вийде з ладу.

    Рекомендацій у виборі як таких немає, але все ж любителям великого дисплея і частою фото і відеозйомки краще віддати перевагу старшої моделі. Камера дійсно на рівень краще.

    Як купити статусний смартфон від Apple?

    Придбати айфон 7 плюс на нашому сайті можна в будь-який момент, навіть не виходячи з дому. Потрібен лише ПК або планшет з виходом в інтернет. У нас на сторінці ви знайдете безліч цікавих товарів за конкурентною вартості.

    Придбання стильного гаджета саме у нас дозволить заощадити час. І ви зможете отримати бажаний смартфон apple за вигідною ціною. Всього лише кілька кліків – і замовлення надійде в обробку нашим досвідченим менеджерам. Регулярно проводяться акції порадують ще більш вигідною ціною та іншими приємними сюрпризами.

    Кожен клієнт може вибрати спосіб доставки. Пропонується перелік транспортних компаній. Можна також вказати самовивіз і відвідати магазин в будь-який зручний час для отримання товару. Кожен смартфон ретельно перевіряється перед відправкою, а також надаються гарантійні документи.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Надпись "Выполнено на 99%" радует только первые три часа....
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×