DOOM 4: як відшукати всі секрети

Щоб успішно і швидко пройти DOOM 4, необхідно запам’ятати все, що від вас вимагається: потрібно відшукати статуетки для колекції, розгадати таємниці, щоб зробити доступними рівні найпершої версії.

Для тих, хто є шанувальником серії ігор Doom, найскладнішим є зовсім не досягнення перемоги над босами. Найважчим виступає пошук речей для поповнення колекції.

Так що радимо прочитати поради по посиланню:  /prohozhdenie -doom-4.html

У першій місії DOOM 4 вам буде необхідно знайти хлопця синього кольору. Він знаходиться за дверима синього відтінку. Щоб добути цю статуетку, від вас вимагається піти за скелю, знайти там скринька, де буде лежати ця статуетка.

На першому рівні багато таємниць. Коли ви почнете проходити класичну версію рівня, вам необхідно відразу шукати варта еліти. Від нього йдіть до нижнього рівня, а далі поверніть в праву сторону. Коли дійдете до краю, побачите скринька, на якій вам належить забратися. Далі оберніться – вам відкриється вид на таємне місце між решетчастой стіною. Там же знаходиться важіль, який проведе вас в рівень класики Doom. Там і знайдете аптечку, захисну екіпіровку і записки.

Там можна відшукати і класичного хлопця. Для того, щоб його знайти, потрібно спуститися в каньйон, який буде дуже вузьке. Однак якщо піти по ньому, можна відшукати предмет для колекції.

Наступна місія – центр РаспРес.

З самого початку проходження території рівня ви зможете відшукати першу таємницю. Потрібно спершу відновити енергетичний запас, а потім можна повернутися трохи назад і перестрибнути наверх. Там ви знайдете захисну екіпіровку.

У класичному рівні вам доведеться йти до нижнього рівня, а звідти туди, де ви вперше побачилися з Імпамі. Вони вас атакують, але вгорі знаходиться екіпірування, яка вас врятує.

Коли переможете ворогів, прямуйте в сторону екіпіровки, а після цього йдіть навпроти – на одному бік вузької дороги. Там буде по ліву сторону платформа, на яку вам необхідно забратися по перилах.

Зверху цієї платформи розташований важіль, який призначений для відкриття шляху до рівня-класики.

Коли ви отримаєте «Берсерк», ви повинні будете направлятися в протилежну сторону арени. Там по шляху вам зустрінеться скриню, на який вам потрібно залізти. Там ви зможете знайти чергову статуетку. Більше про проходження дивіться на сайті, посилання на який вище.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Только лень заставит настоящего админа настpоить все pаз и навсегда.
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×