Підготовка поверхні перед нанесенням рідких обоїв

Важливо відзначити:

1. Перед підготовкою до нанесення рідких обоїв (опис) необхідно видалити з поверхні старі рулонні обої, повністю змити побілку, а частини сталевої арматури, що виступають на поверхню, підготувати так само, як і інші сталеві поверхні.

2. При виборі акрилового ґрунту необхідно, щоб він був безбарвним або білого кольору. Іноді виробники акрилових ґрунтів, для додання їм вузькоспецифічних властивостей, можуть додавати в них сополімери, які в свою чергу надають колір акриловому ґрунту і забарвлюють у небажаний колір готове покриття. Важливо правильно вибирати акриловий ґрунт.

3. Використання білого або безбарвного акрилового ґрунту є обов’язковим на кожному етапі підготовчих робіт, пов’язаних зі шпаклівкою, тому що при нанесенні рідких обоїв кожен квадратний метр покритої поверхні містить в собі 1,5–2 л води, а правильне використання акрилового ґрунту перед шпаклюванням і перед нанесенням рідких обоїв дозволяє уникнути небажаного відшаровування шпаклювального шару від поверхні, що покривається.

4. Поверхню, на яку наносяться рідкі обої, немає необхідності робити гладкою (як у випадку з рулонними обоями). Така поверхня може бути шорсткою — саме з цієї причини достатньо стартової шпаклівки і немає необхідності додатково робити фінішну шпаклівку, а тим більше шліфувати її. У межах товщини нанесення рідких обоїв, а це 1–1,5 мм, вони приховають усі нерівності та шорсткість покриття.

5. Для нанесення рідких обоїв підготовлена ​​поверхня повинна бути сухою та чистою.

6. Також необхідно нагадати, що наші фахівці створили рідкі обої, технологія яких дозволяє покривати поверхні практично будь-якої кривизни.

Поклейка обоїв BIOPLAST. Технологія використання рідких обоїв, спосіб нанесення, необхідний інструмент, навички.

По завершенню робіт:потрібно змочити терку водою і пройтися по поверхні для згладження нерівностей. Залишки складу вибрасувати не треба. Вони Вам знадобляться в подалій експлуатації та ремонту рідких шпалер. При пошкодженні поверхні Вам потрібно замочити рідки шпалери відповідно до інструкції, змочити контури пошкодженої ділянки та нанести новий слой.

Зберігати нову суху суміш можно до 5 суток у герметичному закритому сосуді або у плотно закритому поліетиленовому пакеті.

Запам`ятайте рідкі шпалери не є повністю  вологостійкими. По цій причині їх не наносять у ванній чи робочій поверхні на кухні. Або треба їх покрити лаком на водній основі.

 

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Надпись "Выполнено на 99%" радует только первые три часа....
beget