Віртуальний приватний сервер

Віртуальний приватний сервер

VPS або VDS, і приватні сервера – послуга надання в оренду так званого віртуального виділеного сервера. З ВПС (в англійській термінології VPS) можна отримати цілий ряд переваг для здійснення контролю за віртуальним сервером. Використовую сервер віртуального типу “Leginbox”, ви отримуєте оперативний пристрій, хмара і пропускну можливість, так як робота здійснюється без перебоїв і перевантажень. Крім усього перерахованого вище, робота з сервером дуже проста і зручна. При необхідності можливе збільшувати обсяги пам’яті в кілька разів. Ця функція дуже проста, досить лише зробити кілька кліків і необхідний обсяг пам’яті буде в вашому розпорядженні. SoftDen – IT компанія з широким спектром послуг із головним офісом у Києві. Детально тут .

Функції VPS

Абсолютно всі плани оснащені такими функціями і можливостями:

  • установка не займає багато часу, дуже проста і високоякісна;
  •  IP-адреса тільки один і має виділення;
  • в разі непотрібності завжди можна повернути гроші. Повернення коштів здійснюється шляхом запиту. При придбання річного абонемента, повернення можна оформити протягом двох тижнів з моменту покупки. При місячній оплаті, повернення здійснюється в термін сорока восьми годин;
  • якісні сервери і маршрутизатори;
  • інформаційна підтримка працює на постійній основі, 24/7. Допомогу можна отримати поштою або ж через інтернет;
  • захист матеріалів;
  • мережевий моніторинг.

Переваги сервера

Сервера мають цілий ряд переваг. Забезпечують доступ до запуску абсолютно будь-яких додатків на сервері. Можливість одночасного використання безлічі сайтів. Висока функціональність, його можна використовувати для зберігання даних сайтів; гри; хостингу та інше. Працюють такі сервера без перебоїв, дуже чітко і безвідмовно.

При виникненні помилок в роботі, технічного або системного типу, тоді плата з користувача не стягується. Проблеми пов’язані з технічними перебоями, можуть бути наступними: недоступність до сервера через мережевого відмови з вини компанії; збій роботи устаткування компанії, що впливає на ваш доступ до сервера; неможливість налаштувань хостингу; неможливість зміни пароля користувача.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Написать ответ

Скажи мне кто такой Билл Гейтс, и я скажу кто ты
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Adblock
detector