Топ-5 мобільних додатків мандрівникові

Чи збираєтеся в гори? Це прекрасно. Залишилося зібрати речі і максимально спростити собі життя в поїздці. Встановіть собі на смартфон ряд додатків, які надають особливу цінність для туриста. Навіть складно уявити, як без усього цього ми обходилися раніше? & Nbsp; мобільні додатки для мандрівників

  • Packing Pro розроблено для справжніх перфекціоністів. І для персон, схильних до забудькуватості. Якщо ваша мета – спакувати валізи ідеальним набором речей, дотримуйтесь вбудованим рекомендацій. Функція красиво іменується “Експертна помічник за переліками”, в ній вам запропонують ввести кількість відпочиваючих дорослих або дітей, скільки днів ви будете у відпустці, наскільки тепло / холодно в пункті призначення і як ви збираєтеся готувати і прати в поїздці. Також у користувачів програми є можливість вибрати готовий список речей для однієї з категорій: пари, сім’ї, бізнес-поїздки, туризм. Якщо у вас пристрій на iOS, ви гарантовано не забудете нічого з необхідного в дорозі і відпустці.
  • PinDrop – чудовий додаток, який дозволяє відзначати на картах населеного пункту важливі місця. Це можуть бути ресторани, музеї, парки, просто красиві краєвиди – всі об’єкти, в які хочеться повернутися і поділитися відкриттям з друзями (Facebook, Twitter). Для всіх, хто досліджує гірські краси, рекомендуємо зазначати чудові місця курортів українських Карпат за допомогою фото і відкривати доступ іншим власникам додатки. Безкоштовна версія доступна на платформах iOS і Android.
  • PinPin ATM finder послужить хорошу службу тим, хто шукає банкомат в незнайомому місті. Безкоштовна програма для Windows Phone допоможе визначитися з місцем розташування найближчого до вас банкомату, вважатиме точну відстань, видасть точну адресу і назву банку, а також робочий час відділення. Працює в понад 220 світових країнах.
  • Приїхали в Карпати і на своєму досвіді переконалися, як умовна буває фраза “інтернет-покриття”? Не біда, якщо ви заздалегідь встановили на смартфон Maps.me – повноцінну онлайн-карту обраної країни. Працює на Android і iOS без підключення до мережі, після завершення установки можна безкоштовно скачати карту, яка вам знадобиться у подорожі.
  • І, звичайно ж, на сучасному відпочинку нікуди без гучного Foursquare. Відгуки гостей про заклади, паролі для Wi-Fi доступу, смачні ресторанні страви або список кращих заходів міста – все це пишність з’явиться у вашому телефоні. Активно додавайте власну інформацію і робіть життя туристів більш насиченим! Для власників смартфонів на базі Android і iOS.
    До речі, щоб без проблем встановити будь-який додаток прямо на відпочинку, зупиняйтеся в хороших карпатських готелях, де серед інших послуг вам запропонують високошвидкісний інтернет. Для комфортного проведення часу вибирайте котедж в Яремче – тут вам нададуть не тільки інтернет, але і стоянку, спорт, басейн, конференц-зал, спа процедури. У напрямку Ворохта в Карпатах з усіма зручностями зупинитися можна тут .

    Вдалого планування і такою, що запам’ятовується поїздки!

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Hастоящий админ знает только об одном типе архивов - tgz.
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×