Чи потрібно платити за хостинг? Різниця між платним і безкоштовним хостингом

Якщо ви роздумуєте над створенням власного веб-сайту, будь то просто блог або ж комерційний сайт, вам дійсно знадобиться хостинг для його розміщення в Інтернеті. І тут перед вами постане вибір, який саме хостинг це буде – платний або безкоштовний? Звичайно ж, якщо є можливість заощадити, то чому б нею не скористатися. Та й, здавалося б, навіщо платити гроші, коли існує аналогічний сервіс, та ще й безкоштовно. Але чи дійсно він такий аналогічний? Давайте розбиратися.

Якщо порівнювати платний і безкоштовний хостинг, то, по-перше, з безкоштовним хостингом вам буде доступний домен третього рівня (наприклад, mywebsite.freehosting.com). Таким чином, виходить, що коли ви будете просувати своє доменне ім’я, то заодно будете розкручувати і провайдера. До того ж, просування сайту в пошукових системах буде набагато простіше з доменом другого рівня, ніж третього, та й візуально він буде виглядати більш професійно (mywebsite.com), що теж важливо при створенні сайту для компанії.

По-друге, питання технічної підтримки. Якщо раптом щось пішло не так, ваш сайт не доступний, то чекати допомоги від «безкоштовного хостингу» часом можна дуже довго. А ось у випадку з платним хостингом, клієнти отримують якісну службу підтримки, яка оперативно допомагає вирішити виниклі проблеми. Плюс, з безкоштовним хостингом ваш сайт в будь-який момент може бути зіпсований або видалений в результаті тих чи інших неполадок, та й сам хостер може змінювати умови обслуговування. Загалом, тут у вас буде безліч обов’язків і ніяких прав.

Далі, реклама на сайті. Безкоштовні хостери практикують розміщення рекламних оголошень на сайтах, які у них хостятся. Звичайно, провайдер якось же повинен покривати свої витрати, але чи підійде вам таке? Подумайте, чи сподобається вам сайт, на якому то там, то там розташована реклама? А тепер уявіть, що таке може бути на вашому сайті. З платним же хостингом таких проблем у вас не буде.

Таким чином, можна сказати, що безкоштовний хостинг, як правило, не буде характеризуватися такими показниками, як якість, надійність, стабільність, швидкість і так далі. Так, за нього вам не потрібно буде платити. Але на сьогоднішній день абсолютно реально знайти <! – Noindex -> хороший хостинг за прийнятну ціну <! – / Noindex ->, при цьому у вас буде набагато більше можливостей і впевненість в тому, що працездатність вашого ресурсу буде на належному рівні, його не закриють і не видалять. Вибір в сторону платного хостингу можливий в разі, якщо ви хочете просто потренуватися і вам абсолютно не має значення відвідуваність і популярність ресурсу. Якщо ж ви створюєте сайт не просто так, то краще вибрати <! – Noindex -> платний хостинг <! – / Noindex ->, нехай він буде і не найдорожчий.

& nbsp;

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Нет комментариев

(Обязательно)
(Обязательно, не публикуется)

Скажи мне кто такой Билл Гейтс, и я скажу кто ты
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×