Якісні дитячі зимові комбінезони

Якісні дитячі зимові комбінезони

З приходом зими ми починаємо тепло одягатися і підшукувати теплі речі на свій смак. Різноманітність і широта асортименту зимового одягу вражає. Дитячі речі – не виняток. У найхолоднішу пору року так багато розваг: сніговики, сніжки, санки, крижана гора, хто, як не мама повинна знати про те, де купити і як вибрати якісну зимовий одяг, в тому числі дитячі зимові комбінезони.

Якісні дитячі зимові комбінезони – це одяг з утеплювачем, яка не пропускає вологу і відмінно зберігає тепло, в незалежності від рівня активності дитини. Діти так люблять валятися в снігу і спускатися з гірки, тому захист від холоду і вологи взимку їм необхідна більше, ніж дорослим. Дорослі теж носять комбінезони під час зимових пробіжок або катань на лижах. Комбінезон – це універсальний предмет одягу, який збереже тепло навіть при найнижчих температурах.

Різновиди дитячих зимових комбінезонів

Так само є в наявності комбінезони для новонароджених – /products/category/2243937

Зимові комбінезони для дітей бувають декількох видів. Вибирайте в залежності від уже наявного дитячого гардеробу, віку малюка і своїх переваг.

  • Комбінезон-трансформер – зазвичай його купують для новонароджених діток і користуються до одного року. Такий варіант являє собою спальний мішок, в якому з дитиною можна гуляти в колясці або посадити в ньому на санки. При необхідності його легко перетворити в повноцінний комбінезон з отворами для ручок і ніжок, що дозволить легко взяти дитину на руки.
  • Цілісний – варіант комбінезона у вигляді чоловічка, з довгими рукавами, який застібається на блискавку або кнопки. Така модель краще для діток до 2-х років, але виробники пропонують цей варіант і для дітей старше 3-х років.
  • Куртка + штани – це комплект у вигляді високих штанів на підтяжках і курточки, яка вільно знімається при необхідності, щоб дитина не запарився в приміщенні магазину або в машині. Ідеальний варіант для діток старше 2-х років. Комбінезон не сковує рухів і не створює дискомфорту. Його сміливо можна носити до 12 річного віку. Спеціальні гумки на рукавах і щиколотках не дозволяють снігу потрапити під одяг під час гри.
    Вибирати зимові комбінезони для дітей слід також з правильного матеріалу. Він повинен добре пропускати повітря і відштовхувати вологу. Якщо вашому малюку ще немає року, можна придбати комбінезон на баранячій вовни. Вона відмінно зберігає тепло і поглинає до 33% вологи, на відміну від інших матеріалів. Слід віддати перевагу овчині перед пухом, так як він є сприятливим середовищем для появи кліщів і може викликати алергічну реакцію. Маленький, малорухливий дитина, одягнений в комбінезон з овчини, буде відмінно себе почувати і не замерзне під час прогулянок.

    Для дітей постарше варто вибирати дитячі зимові комбінезони з тканин, які легші і не сковують рухів. Овчина для самостійного дитини не підійде. Сучасні технології пропонують відмінні варіанти з різних тканин. Найбільш популярні – ізософт і мембранна. Ці матеріали легкі, водонепроникні і мають відмінні захисні властивості. В такому комбінезоні Ваша дитина буде відчувати себе чудово під час прогулянки, а Ви не станете турбуватися про те, що він може замерзнути. Не забувайте доповнити якісні дитячі зимові комбінезони комплектом з аксесуарів у вигляді рукавичок, шапки, шарфи, навушників і теплих рукавиць.

    Якщо Ви ще не придбали своїй дитині зимову «екіпіровку» і він не готовий зустріти люті морози «у всеозброєнні», якісні дитячі зимові комбінезони можна подивитися на сайті – /. Тут Ви також знайдете всі необхідні аксесуари і інші зимові предмети гардероба для Вашого сина чи доньки. Наш інтренет-магазин має в своєму розпорядженні широким асортиментом, новими моделями і величезною палітрою кольорів модного дитячого одягу.

Вы можете оставить комментарий, или поставить трэкбек со своего сайта.

Написать ответ

Только лень заставит настоящего админа настpоить все pаз и навсегда.
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×
Adblock
detector